Az Alfa Grade Kft. 2014. január 21-én alakult, jelenleg 17 munkavállalót foglalkoztat.

Feladataink közt a több mint 100 éves múltú, Európa legnagyobb kukorica feldolgozó üzemének számító Hungrana Kft. Cukor üzemeinek gépészeti, karbantartási feladatainak ellátása szerepel, melyet gyakorlott géplakatosaink, hegesztőink, csőszerelőink segítségével végzünk.

Jelentős partnerünk a világ vezető hőcserélő gyártója, az Alfa Laval Kft., mely jelenleg több, mint 100 országban van jelen, és közel 16000 munkavállalót foglalkoztat világszerte. Az általuk forgalmazott eszközök egész ország területére kiterjedő javítási- és karbantartási munkálataira vállalunk állandó kötelezettséget, illetve számos helyen végzünk lemezes hőcserélő és forgógép javítást. A szerződés keretében többek között a következő cégekkel állunk kapcsolatban: Dréher Sörgyárak Zrt.,Heineken Hungária Zrt.,Lessafre Magyarország Zrt.,Richter Gedeon Nyrt.,Prec-Cast Öntödei Kft., valamint számos gyógyfürdő és társasház. Ezen felül kereskedelmi tevékenységet is folytatunk az Alfa Laval Kft. berendezéseivel és alkatrészeivel.

A munkaviszonyban álló 17 személy közül 9 fő a Hungrana Kft. Cukor üzemeinek karbantartói tevékenységét látja el, a további munkavállalók más vállalatoknál végeznek javítási- és karbantartási munkálatokat egyedi megrendelések és keretszerződések alapján. Jelenleg állandó karbantartási szerződésünk van a Fogyasztóvédelmi Főigazgatósággal, és visszatérő megrendelőink között említhetjük a következő vállalkozásokat: Nitrogénművek Zrt., az Euro-Metall Kft., ISD Kokszoló Kft., Höerbiger Service Hungaria Kft., Dunacell Kft., Ener-G Energia Technológia Zrt., KG-Filter Kft.,

Műhely tevékenységünket a Dunaújváros, Verebély út 14. szám alatt található, minőségi szerszámokkal felszerelt, és szakértő munkaerővel ellátott telephelyünkön végezzük.

Cégünk az MSZ EN ISO 3834-2:2006 szabvány követelményeinek felel meg és az MSZ EN ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszert működtet TA 1626-067 nyilvántartási számon, és megfelel a 2014/68/EU irányelv szerinti nyomástartó berendezések gyártására vonatkozó hegesztés technikai feltételeknek TA 1626-067-C nyilvántartási számon.

gajzer_t

Magamról: nevem Gajzer Tibor, az Alfa Grade Kft. ügyvezetője vagyok, okleveles gépészmérnök, a Magyar Ipari Karbantartók Szervezete Élelmiszertagozatának elnöke. Több, mint 25 éves vezetési gyakorlattal rendelkezem karbantartási- és beruházási munkákban. Munkám során több jelentős értékű beruházás megvalósításában és koordinálásában vettem részt, illetve irányítottam energetikai, szolgáltatási- és élelmiszeripari szakágakon (100 millió és 1 milliárd forint értékben). Ezen területeken szakértői- és tanácsadási tevékenységre is vállalkozom.

Gajzer Tibor
Alfa Grade Kft. ügyvezetője

 

 

tanusitvany_04 tanusitvany_05 tanusitvany_01 tanusitvany_02 tanusitvany_03